Taxi bedrijven op Curacao

Taxi bedrijven op Curacao

Transport is noodzakelijk om Curacao te verkennen. Bezoekers kunnen kiezen uit het autohuur op Curacao of door een taxi te bestellen. Wij raden om een betrouwbare en professionele taxi service te vinden tijdens uw verblijf op Curaçao. Hieronder vindt u een overzicht van verschillende taxibedrijven op het eiland, samen met hun contactinformatie. Dit zal u helpen bij het kiezen van de juiste taxi voor uw behoeften.

 1. Perfect Choice Taxi is met stip onze favoriete taxiservice. Angelique staat u met een grote glimlach op te wachten, is altijd in een goede bui, vraagt niet teveel geld en rijdt uitstekend. Angelique rijdt hoofdzakelijk in de omgeving van Jan Thiel en Mambo beach maar haalt en brengt ook veel gasten van en naar het vliegveld Hato.

  Telefoon: +5999-520 0121
  E-mail: perfectchoicetaxicuracao@gmail.com
  Website: https://www.facebook.com/Perfectchoicetaxicuracao
 2. Curaçao Taxi Services Curaçao Taxi Services is een gerenommeerd taxibedrijf dat betrouwbare en vriendelijke diensten aanbiedt. Ze hebben een groot aantal ervaren chauffeurs en moderne voertuigen. U kunt hen bereiken via de volgende contactinformatie:
 1. Taxi Willemstad Taxi Willemstad is een populaire keuze voor zowel lokale inwoners als toeristen. Ze hebben een uitgebreid wagenpark en bieden verschillende diensten, waaronder luchthaventransfers en rondleidingen. Hier zijn hun contactgegevens:
 1. ABC Taxi ABC Taxi is een gerenommeerd taxibedrijf dat 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is. Ze bieden professionele chauffeurs, schone voertuigen en snelle service. U kunt contact met hen opnemen via:
 1. Prestige Taxi Prestige Taxi staat bekend om zijn luxe en comfortabele voertuigen. Ze bieden ook diensten zoals privétours en zakelijk vervoer. Hier zijn hun contactgegevens:
 1. Taxi Express Taxi Express is een betrouwbaar taxibedrijf dat bekend staat om zijn punctualiteit en vriendelijke chauffeurs. Ze bieden ook speciale tarieven voor luchthaventransfers. U kunt contact met hen opnemen via:

Bij het kiezen van een taxi op Curaçao is het altijd raadzaam om van tevoren de prijzen en beschikbaarheid te controleren, vooral tijdens drukke periodes. Neem ook contact op met het taxibedrijf voor eventuele speciale vereisten of verzoeken die u heeft.

Ik hoop dat deze informatie u zal helpen bij het vinden van een geschikte taxi op Curaçao. Geniet van uw verblijf op dit prachtige eiland!

0 Comments

Leave your reply