Golfbanen op Curacao

Golfbanen op Curacao

Bon Bini op Curaçao, het tropische paradijs voor golfers! Dit golfartikel helpt jou bij het vinden van de beste golfbanen op het eiland, zodat je kunt genieten van je favoriete sport te midden van de prachtige Caribische omgeving.

Welke Golfbanen heeft Curacao?

 1. Old Quarry Golf Course (Blue Bay): Deze spectaculaire 18-holes golfbaan biedt niet alleen uitdagende greens maar ook adembenemende uitzichten op de azuurblauwe zee. Vergeet niet je camera mee te nemen om onvergetelijke foto’s te maken terwijl je je golfvaardigheden verbetert.
  Website: www.bluebay-curacao.com/golf/
  Contact: golf@bluebay-curacao.com
  Telefoon: +5999 868 1755
 2. Santa Barbara Beach & Golf Resort: Geniet van een unieke golfervaring op deze 18-holes Championship Course, ontworpen door Pete Dye. De baan slingert zich door de natuurlijke omgeving van het eiland en biedt een mix van uitdagende holes en ontspannende uitzichten op de oceaan.
  Website: www.santabarbararesortcuracao.com/activities/golf/
  Contact: golfinfo@santabarbararesortcuracao.com
  Telefoon: +5999 840 6886
 3. Blue Bay Golf & Beach Resort: Deze baan biedt een perfecte combinatie van een uitdagende ronde golf en een ontspannen sfeer. Terwijl je je golfvaardigheden test, kun je ook genieten van het prachtige witte zandstrand en de kalme wateren van de Caribische Zee.Website: www.bluebay-curacao.com/golf/ Contact: golf@bluebay-curacao.com Telefoon: +5999 868 1755
 4. Curaçao Golf & Squash Club: Deze historische golfbaan, gelegen in een weelderige omgeving, is een must-visit voor golfliefhebbers. Met negen holes kun je hier een ontspannen spel spelen en tegelijkertijd genieten van de natuurlijke schoonheid van Curaçao.
  Website: www.curacaogolf.com/
  Contact: info@curacaogolf.com
  Telefoon: +5999 737 3590
 5. Emmastaete Golf Club: Deze 9-holes golfbaan is een geweldige plek om te golfen en nieuwe mensen te ontmoeten. Het is een gezellige en sociale club waar je je meteen thuis zult voelen.
  Website: www.emmastate.com/
  Contact: info@emmastate.com
  Telefoon: +5999 747 0704

Vergeet niet om je golfclubs in te pakken en je golfkleding aan te trekken, want het weer op Curaçao is ideaal om het hele jaar door te golfen. Zorg ervoor dat je vroeg opstaat om de hitte voor te zijn en volop te genieten van je golfsessies.

Ik hoop dat je geniet van je tijd hier op Curaçao en dat je geweldige herinneringen creëert tijdens het golfen op deze prachtige banen. Als je nog andere vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Veel plezier en een fantastisch golfavontuur gewenst!

0 Comments

Leave your reply