Padellen op Curacao?

Padellen op Curacao?

admin admin 21 november 2023 Curacao, Sporten

Padellen op Curaçao: Ontdek de Beste Padelclubs op het Eiland!

Curaçao, het betoverende eiland in de Caribische Zee, staat niet alleen bekend om zijn witte zandstranden en kristalheldere wateren, maar ook als een geweldige bestemming voor padelliefhebbers. Kom padellen op Curaçao en ontdek de groeiende populariteit van deze snelle en dynamische sport. Op het eiland zijn momenteel drie Padel locaties met in totaal zes banen, die worden gerund door verschillende eigenaren. Laten we deze clubs eens nader bekijken en ontdekken waarom padellen op Curaçao zo geweldig is.

Club 1: Padel Curacao

Adres: Scherpenheuvel, Willemstad, Curaçao

Website: Padel Curacao

Padel Curacao, geleid door ondernemer Tim, onderscheidt zich door de beschikbaarheid van een overdekte padelbaan, een welkome ontsnapping aan de hete Caribische zon. De indoorbaan is uitgerust met meerdere ventilatoren en een verfrissende mistventilator, wat zorgt voor een comfortabele speelomgeving. Ondanks de warmte binnenshuis biedt het de perfecte gelegenheid om overdag een potje te padellen zonder de intense hitte van de zon.

Voor niet-leden biedt Padel Curacao een handige optie om een baan te reserveren via de ‘Padel Curacao’ app, die beschikbaar is om te downloaden. Meld je eenvoudig aan, betaal 80 gulden per uur per baan en geniet van de mogelijkheid om tot 1,5 uur te reserveren. Dit is een fantastische manier om de sport op Curaçao uit te proberen. Niet-leden kunnen tot 5 dagen van tevoren een baan reserveren.

Bovendien kun je rackets huren voor slechts 5 gulden per racket en zijn er lessen beschikbaar bij Tim. Een les voor twee personen kost ongeveer 100 gulden in totaal, wat een uitstekende prijs is in vergelijking met wat je in Nederland zou betalen. Na een intensief potje padel of een les is de bar de ideale plek om te ontspannen met een verfrissend drankje.

Voor fervente padelspelers is het lidmaatschap van Padel Curacao een uitstekende deal. Voor slechts 150 gulden per maand kun je onbeperkt spelen en profiteren van een maandlidmaatschap, wat de andere padelclubs niet bieden. Een groot voordeel is dat je tot 10 dagen van tevoren een baan kunt reserveren, waardoor je altijd een baan tot je beschikking hebt. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, kun je Tim bereiken via WhatsApp op +599 9 523 1989.

Club 2: Ultimate Padel Curacao

Adres: Santa Rosaweg 156-A, Willemstad, Curaçao

Ultimate Padel Curacao is sinds juli 2023 een nieuwe parel in het padelcircuit van Curaçao. Deze club wordt geleid door een team van gepassioneerde broers die dol zijn op de sport en biedt een uitstekende locatie aan de Santa Rosa weg. Met banen naast elkaar en een gezellige bar is het de perfecte plek om te ontspannen na een intensieve pot padel. Hier kun je niet alleen je spel verbeteren, maar ook genieten van de sociale aspecten van de sport.

Ultimate Padel Curacao heeft geen lidmaatschap, maar je betaalt 60 gulden per uur. De club heeft ook zijn eigen app, de ‘Ultimate Padel Curacao’ app, beschikbaar om te downloaden via de (App) store. Ook via deze app kun je tot 5 dagen van tevoren reserveren. Het reserveren van een baan en het plannen van je speeltijd is nog nooit zo eenvoudig geweest. Voor vragen en informatie kun je contact opnemen via WhatsApp op +599 9 521 7267.

Club 3: Just Padel Saliña

Adres: Kaminda Elektrishen Z/N, Willemstad, Curaçao

Just Padel Curacao is de nieuwste padelclub op Curaçao en beschikt over twee gloednieuwe padelbanen waar liefhebbers van de sport hun vaardigheden kunnen verbeteren en plezier kunnen beleven. De club is open van maandag tot en met vrijdag, zowel ‘s ochtends als ‘s avonds, en zelfs op zondagavond, wat uniek is op het eiland.

Een baan kost ook 60 gulden per uur, en reserveren kan via de Just Padel Curacao-app. Hierdoor kun je het hele weekend genieten van de sport, zelfs op zondag, in tegenstelling tot andere clubs zoals Padel Curacao, die op zondag gesloten zijn.

Terwijl je jezelf onderdompelt in de opwindende wereld van padel op Curaçao, zijn hier enkele tips om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt genieten van je speeltijd:

  1. Bescherming tegen de Zon: De Caribische zon kan genadeloos zijn, vooral op een buitenbaan. Zorg ervoor dat je voldoende zonnebrandcrème draagt, een pet opzet en een zonnebril draagt om jezelf te beschermen tegen de felle stralen.
  2. Hydratatie: Padel kan intensief zijn, vooral in warme omstandigheden. Neem voldoende water mee om gehydrateerd te blijven tijdens je spel of koop je drankje bij de clubs.
  3. Kleding: Als je nieuw bent in padel, hoef je je geen zorgen te maken over het hebben van je eigen uitrusting. Beide clubs bieden de mogelijkheid om rackets te huren. Zorg ervoor dat je comfortabele sportkleding draagt om je vrij te kunnen bewegen op de baan.
  4. Sociale Sfeer: Padel is niet alleen een sport, maar ook een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en vriendschappen te sluiten. Maak gebruik van de gelegenheid om na je spel te ontspannen en te socializen in de gezellige barretjes van de clubs. Er zijn meerdere WhatsApp groepsapps beschikbaar per niveau, vraag Tim van Padel Curacao (+599 9 523 1989) voor meer informatie hierover, zodat je gelijkwaardige tegenstanders hebt om mee te spelen.

Kortom, padel op Curaçao biedt een unieke en opwindende sportieve ervaring in een betoverende omgeving. Met de groeiende populariteit van de sport en de toevoeging van nieuwe banen, is Curaçao zeker een paradijs voor padelliefhebbers, waar spelers van alle niveaus kunnen genieten van deze dynamische en boeiende activiteit. Dus, waar wacht je nog op? Kom padellen op Curaçao en ontdek deze fantastische sport op een tropisch paradijselijk eiland!